Reservering en betaling Family Camping Mesenich

 

[Reserveringsformulier-vakantiewoning-pension-appartement]
 
[Vakantieperiodes in Nederland 2019]

Reserveren van een vakantiewoning:

Indien u uw vakantie in een van de vakantiewoningen wilt doorbrengen, kunt u het beste eerst even  mailen naar info@familycamping.nl of er nog plaats is
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Als u het reserveringsformulier niet kunt uitprinten, kunnen wij het ook toesturen.

Betalingsvoorwaarden vakantiewoning.

Uw boeking is geldig na ontvangst van onze bevestiging/rekening.
Na ontvangst van onze bevestiging/rekening dient u dan binnen 14 dagen een aanbetaling te doen van € 100,-  (Het IBAN rekeningnummer vindt u op de factuur).
Het restant van de rekening dient  uiterlijk 8 weken voor de aankomst datum op onze rekening te zijn gestort.
Vindt de boeking plaats binnen 8 weken voor aanvang van de huurperiode, dient het volledige bedrag ineens te worden voldaan
Wij wijzen u erop, dat indien de overeengekomen betalingstermijnen overschreden worden FamilyCamping zich het recht voorbehoudt de reservering te annuleren en de client aansprakelijk te stellen voor gemaakte kosten.
In dat geval zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing (wij hanteren de Recronvoorwaarden) en zullen de reeds betaalde gelden met de annuleringskosten worden verrekend.
Een reserveringsformulier voor de vakantiewoningen, pension en appartementen  vindt u >hier<.
 

Annuleringsverzekering en/of reisverzekering

Wij raden u dringend aan een annuleringsverzekering af te sluiten met betrekking tot het vooruitbetaalde geld, zodat u b.v. door ziekte van uzelf of een van uw familieleden uw geld van de verzekering weer terug krijgt.

 

Aansprakelijkheid

FamilyCamping is niet aansprakelijk voor verlies en diefstal (geld inbegrepen), beschadigingen van eigendommen en schade of letsel berokkend aan haar klanten, door welke oorzaak dan ook. Tijdens uw verblijf bent u aansprakelijk voor door toedoen van u en/of uw medereizenden toegebrachte schade aan de vakantie-accomodatie, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde behoren. Tot de medereizenden behoort eenieder die deel uitmaakt van het reisgenootschap, danwel anderszins tot de kring van de huurder gerekend dient te worden.

Honden zijn van 6 juli tot 17 augustus 2019 op de camping zelf niet toegestaan. In de vakantiewoning “Traubengarten” op de camping, zijn huisdieren gedurende het hele seizoen niet toegestaan.

Kennelijke fouten of vergissingen op onze websites binden FamilyCamping niet.

 

[Reserveringsformulier-vakantiewoning-pension-appartement]

 
[Vakantieperiodes in Nederland  2019]

 

 

reservering

Family Camping Vakantiewoningen

Family Camping Startseite