Familie Camping aan de Moezel
border-top-r
Family Camping
zonnebloem
Rondvaartboot op de Moezel
ANWB camping
ACSI camping
ADAC erkenning

Coronavirus  Faq’s

Geactualiseerd: 22 mei 2020

We houden de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten.
 

Vanaf 15 juni is het sanitair met toiletten en douches weer geopend en vanaf die datum mogen mogelijk ook Nederlandse gasten onder voorbehoud weer vakantie vieren in Duitsland. 
Raadpleegt u voor u afreist ook nog het reisadvies voor Duitsland om teleurstellingen te voorkomen.

Belangrijk te weten is wel, dat het in Duitsland verplicht is mondkapjes te dragen in de openbare ruimtes (bij het betreden van onder andere sanitaire voorzieningen, recepties, winkels, tankstations, restaurants) en ook hier in Duitsland gelden de hygiŽne- en afstandsregels.


Zodra er meer informatie is, wanneer het zwembad geopend kan worden en onder welke voorwaarden, zetten we dat direct op onze website.

Als u al een plaats of tent heeft gereserveerd, nemen wij in ieder geval 2 weken voor uw aankomstdag via de mail contact met u op, wat de mogelijkheden dan zijn.
Om uw goede gezondheid te beschermen en risico’s te vermijden, nemen wij gepaste maatregelen.
We besteden extra aandacht aan schoonmaak en de hygiŽneregels.
 

Kan ik nog reserveren?

Als u een plaats wilt reserveren kunt u dat nu weer doen.  Vanaf 15 juni is het weer mogelijk voor toeristen om  vanauit Nederland naar Duitsland te reizen
Duitsland inreizen mag op dit moment tot 15 juni alleen met een dwingende reden. Toerisme geldt niet als dwingende reden.
Mocht het niet mogelijk zijn uw vakantie door te brengen door Corona maatregelen, dan kunt u zonder kosten annuleren. (Geldt voor alle reserveringen die na 1 maart zijn gemaakt.)

 

Ik wil niet meer op vakantie. Kan ik mijn vakantie vanwege het Coronavirus annuleren?

Voorseizoen ( tot 4 juli 2020) en naseizoen (22 augustus tot 10 oktober 2020):

In het voor- en naseizoen kunt u een plaats altijd kostenloos annuleren.

Annuleren kunt u dus eventueel ook later nog als meer bekend is.

Reserveringen hoogseizoen (4 juli tot 22 augustus 2020) die voor 1 maart zijn gemaakt:


Wilt u uw vakantie in het hoogseizoen zelf annuleren dan dient u conform onze reisvoorwaarden (wij hanteren de Recronvoorwaarden), de annuleringskosten te betalen die op het moment van annuleren van toepassing zijn.
Vanwege het corona virus hebben wij deze versoepeld en ongeacht de annuleringsdatum zullen de annuleringskosten  niet hoger zijn dan 15% van de reissom en maximaal € 100,-, waarbij van de reissom nog de toeristenbelasting en eventueel stroom wordt afgetrokken.

U kunt kostenloos annuleren, als uw vakantie niet door zou kunnen gaan door maatregelen van de regering  die vallen in de periode waarin u uw vakantie bij Family Camping heeft geboekt. (Campings mogen niet worden geopend en vakantie is daardoor niet mogelijk, of negatief reisadvies)
 

Wij nemen in ieder geval 2 weken voor uw aankomstdag via de mail contact met u op, of de vakantie door kan gaan of niet.


Als u nog geen aanbetaling, of restbedrag heeft overgemaakt, dan kunt u daarmee wachten, tot er meer zekerheid is, of de vakantie door kan gaan.

 

Dekt mijn annuleringsverzekering de kosten als ik annuleer?

Heeft u uw annuleringsverzekering niet bij Family Camping afgesloten? Neemt u in dat geval contact op met de verzekeringsmaatschappij waar u uw  annuleringsverzekering heeft afgesloten voor informatie over de dekking.
De voorwaarden verschillen vaak per verzekeraar.

Waar kan ik de laatste stand van zaken bekijken met betrekking tot het afgegeven reisadvies voor de Moezel?

Kijk hier voor de laatste update op de site van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

 

 

campingwegwijzer-5
contact
Vakantiewerk
Route naar Family Camping
evenementen
De Moezel en het Moezeldal
fotoalbum/video
reserveren
tarieven
plattegrond van de camping
vakantiewoning op de camping
campingplaatsen
ingerichte tenten
kamperen tussen de druiven aan de Moezel
home family camping